Magazin > VIP
42867 ogledov

Hčerka ene najbolj slavnih manekenk zrasla v mokre sanje mnogih

Lila Moss
1/5
Profimedia
Pogled na njeno postavo vam bo vzel dih.

Hčerka ene najbolj slavnih manekenk vseh časov, Kate Moss, je zrasla v pravo lepotico. 21-letno Lilo Moss so paparaci pred dnevi ujeli na oddihu s prijateljicami na španskem otoku Ibiza, kjer je v rdečem bikiniju z ladje brezskrbno skakala v vodo. 

Pri tem je marsikoga osupnilo njeno vitko telo, ki ga je ponosno razkazovala, medtem ko se je zabavala in klepetala s prijateljicami. Z eno izmed njih, ki je bila brez zgornjega dela kopalk, se je preizkusila v supanju. 

Tudi za dogodivščino v vodi ni snela svoje inzulinske črpalke, ki jo ima nameščeno na desnem stegnu in ki ji olajša življenje s sladkorno boleznijo tipa 1. Pred dvema letoma je prav zaradi te črpalke požela veliko odobravanja, saj se je z njo pojavila na modni pisti v Milanu. Takrat je napovedala, da si želi razbiti predsodke o diabetesu in pomagati pri ozaveščenosti o tej kronični obliki sladkorne bolezni. 

Lila se je Kate Moss in njenemu nekdanjemu možu Jeffersonu Hacku med njuno štiriletno zvezo rodila leta 2002. Lepotica, ki je že zelo kmalu začela hoditi po maminih stopinjah, je svoj prvi manekenski nastop imela pri 14 letih. Dve leti kasneje je že postala obraz znamke Marc Jacobs Beauty. Pred kratkim je povedala, da je že od nekdaj vedela, da bi rada postala manekenka. Pri tem je tudi izredno uspešna, tuji mediji namreč poročajo, da se je njena plača, ki je leta 2022 znašala 129 tisoč funtov, leta 2023 potrojila na kar 359 tisoč funtov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
 • bozo197 07:29 19.junij 2024.

  Naslov bi lahko bil malce bolj "čeden", videl sem pa že dekle, ki je bolj čedno .. je pa če ... LP

 • Zvono 07:44 18.junij 2024.

  Prav nič posebnega, na naših ulicah je veliko bolj privlačnih deklet od nje.

 • Avatar Zokispoki
  Zokispoki 00:12 16.junij 2024.

  Škoda, da ni več tiskanega Žurnala, ker na tale prispevek bi se z užitkom poscal!