Magazin > VIP
16247 ogledov

Hčerka Nike Veger in Petra Polesa že osvaja nagrade

Viktorji, Peter Poles, Nika Veger Saša Despot
Zopet je pokazala svoj talent. Tokrat glasbeni.

Vizažistka in lepotna blogerka Nika Veger je te dni še posebej ponosna na svojo najstniško hčerko Amaljo, ki je v duetu zmagala na Glasbenem festivalu pionirskega doma. “Včeraj sta Lučka, avtorica skladbe, in Amalja, ki je dodala bas in back vokal, zmagali na Glasbenem festivalu Pionirskega doma. Pesem je res krasna, zelo lepo izpove mladostniško ljubezen. Nežno, ljubeče in malo trpeče. Delim pa tudi začetek, ni šlo gladko, pa sta se samo spogledali in šli še enkrat. In to moramo predati naši mladini, da je perfekcionizem precenjen, da se je življenjsko zmotiti in da je važen drugi korak, kako se pobereš, ko padeš,” je zapisala Nika.

nika veger | Avtor: instagram instagram

Nika, ki je nastop spremljala iz občinstva, je bila navdušena nad tem, kako sta kljub napaki začeli znova. “Ker je bila tokrat Amalja Lučkina skala, z nasmehom 'vse bo v redu'. In ker je Lučka zmogla čez svoj perfekcionizem in kljub viharju čustev večer končala zadovoljna,” je dodala.

 

To pa ni bilo prvič, da je Amalja pokazala svoj talent. Leta 2021 je v animiranem filmu Neobrzdani spirit posodila glas navihanemu junaku Abigaile, leto kasneje pa je sinhronizirala glavno vlogo v filmu Veliki rdeči pes Clifford.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 15:38 26.maj 2024.

    Kakšno Limonadništvo!!!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:42 26.maj 2024.

    Znani Slovenci svoje otroke itak v vse možne reklame, filme, sinhronizacije spravijo, ker pač tovrstne informacije pridejo do njih. Je že kdo slišal, da se išče določeno osebo za sinhronizacijo? Jaz ne!