Magazin > VIP
44 ogledov

Hčerke ne govorijo več z Demi Moore

Tallulah Willis, Rumer Willis, Scout Willis FameFlynet
Vse tri Demijine hčerke ne govorijo več z materjo, saj imajo dovolj drame, ki jo obkroža.

Razmerje med Demi in njenimi tremi hčerkami Rumer, Scout in Tallulah je trenutno precej krhko. Po številnih prepirih se je trojica namreč odločila, da z mamo prekine vse stike, poroča ameriška spletna stran RadarOnline.com.

"Vse tri se hočejo oddaljiti od vse drame, ki zadnje mesece obkroža njihovo mamo. Odkar je končala z Ashtonom, je prava razvalina. Ob prekinitvi razmerja so ji stale ob strani, prav tako so ji bile v oporo, ko je bila na zdravljenju, a zdaj potrebujejo nekaj distance," je izdal neimenovani vir. "Demi je zadnje čase zelo muhasta, česar so punce že site. Hočejo mamo in ne še ene sestre."

Vse skupaj pa se je le še poslabšalo po Tallulahini maturi. "Nobena od deklet ni želela, da bi se jim Demi pridružila, a je vseeno prišla. Vse so se zapletle v velik prepir, zato so se dekleta odločila, da potrebujejo premor od mame," je še povedal vir in dodal: "Kamen spotike pa je tudi Ashton, s katerim se vse tri še vedno družijo, tega pa Demi ne prenese."

Komentarjev 2
  • satir 13:18 06.julij 2012.

    sem slišal pa da je niti Ray Charles ni mogel videt...tolk je bla neki...kaj vem...

  • Method 10:53 06.julij 2012.

    Zalostno da izberejo Cepca Asthona pred mamo , to samo pokaze da so razvajene psice ter da bi najbrz sle rade trojcka z Ashtonom , nevem ne vidim druge razlage razen idiotizma da nekdo pred svojo materjo , ki jim ...prikaži večm je zmeraj stala ob strani izbere cloveka, ki je naredil skodo celi druzini.