Magazin > VIP
24 ogledov

Hčerki bo nadela moško ime

Jessica Simpson FameFlynet
Pevka Jessica Simpson, ki bo čez nekaj tednov povila svojega prvega otroka, je razkrila, da bo rodila deklico, nadela pa ji bo nenavadno ime. Kot se za zvezdnico spodobi.

Jessica je javnosti pred kratkim razkrila, da z zaročencem Ericom Johnsonom pričakuje deklico. Svoji prvorojenki sta že izbrala ime, ki pa sicer velja za moško. A to zvezdnikov ne moti, zato sta se odločila, da jo bosta poimenovala Maxwell. "Všeč jima je bilo veliko norih imen, med drugim sta imela v mislih tudi ime Zinfandel, a se nista mogla uskladiti. Zdaj pa sta izbrala ime Maxwell, skrajšano Maxi," je izdal njun bližnji prijatelj. Izbrano ime obema veliko pomeni, saj je Maxwell Ericovo srednje ime, Jessicina babica pa je imela takšen dekliški priimek. "Jessica si je želela ime, ki ima večji pomen," je še razkril prijatelj.

Pevka, ki je nosečnost oznanila oktobra lani, naj bi rodila 20. aprila, skoraj tri tedne prej, kot bi morala. "Zelo se je zredila in otrok je zelo velik, zato zdravniki menijo, da bi bilo najbolje, če porod sprožijo prej," je še povedal neimenovani vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.