Magazin > VIP
28 ogledov

Hčerkino preživnino meče skozi okno

Gabriel Aubry, Nahla Aubry Flynet
Spora med Halle Berry in očetom njene hčerke še ni konec.

Halle bi Gabrielu Aubryju namreč rada zmanjšala preživnino, ki jo dobiva za skupno hčerko Nahlo. Ta sedaj znaša 13 tisoč evrov na mesec. Ta denar Aubry, kot trdi igralka, namreč ne zapravlja za 6-letnico, ampak z njim financira svoje luksuzno življenje.

Maneken naj bi na mesec 1580 evrov zapravil za svoj avto, 1000 za oblačila, 800 za pohištvo in elektronske igračke in 590 za športne aktivnosti. "Občutek ima, da jo izkorišča. Halle za ta denar trdo dela. Je mati dveh otrok, zato težko usklajuje delo in materinstvo. Prepričana je, da bi moral Gabriel sam zaslužiti dovolj denarja za vzdrževanje hčerke,“ je izdal vir in dodal, da Berryjeva bivšemu na mesec ne želi plačati več kot 2300 evrov.

Aubry pa vztraja, da denar potrebuje. Od leta 2012, ko ga je pretepel novi moški v igralkinem življenju, Olivier Martinez, naj bi bil njegov obraz tako poškodovan, da ga kot manekena nočejo več najeti za večje projekte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.