Magazin > VIP
25 ogledov

Hči Billy Joela želela v smrt

Alexa Ray in Billy Joel. Billy se je nedavno ločil od Christie, kar je Alexo dod Žurnal24 main
23-letna hči glasbenika Billy Joela in manekenke Christie Brinkley je v soboto zvečer poskušala storiti samomor.

Alexa Ray Joel je pogoltnila osem uspavalnih tablet in izgubila zavest. Prijateljica, ki jo je našla, je nemudoma poklicala reševalce, ki so ob prihodu ugotovili, da je bilo njeno dihanje neenakomerno. Odpeljali so jo v bolnišnico, kjer so jo oskrbeli, tako, da je izzven življenjske nevarnosti.

Tiskovni predstavnik družine je pojasnil, da se Alexa Ray počuti dobro in bo kmalu zapustila bolnišnico. Zaenkrat ni znano, zakaj je poskušala storiti samomor, znano je le, da je že nekaj časa depresivna. Menda je eden izmed vzrokov njen nezdrav partnerski odnos z Jimmyjem Riotom, o čemer se je večkrat razpisala na blogu.

 

Tudi Billy Joel je po pisanju New York Posta poskušal storiti samomor, ko je bil njenih let. Billy je pri svojem poskusu pogoltnil mešanico različnih čistil.

Letos marca je pisala tudi o sampodobi in pritisku, ki ga občuti ob tako uspešnih starših, kot sta Billy in Christie. Hkrati naj bi jo dodatno prizadela njuna ločitev in ponovna poroka njene mame.

 

Glasba je njena strast
Alexa Ray je sicer pevka, tekstopistka in pianistka, ki se z glasbo ukvarja od najstniških let. Zaradi želje po uspehu v glasbeni karieri je zapustila newyorško univerzo in še vedno čaka, na pogodbo s katero izmed večjih založb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.