Magazin > VIP
29 ogledov

Hči Demi Moore pristala na policiji

Mama ni bila zadovoljna s hčerkinim vedenjem. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Mladoletna hčerka Brucea Willisa in Demi Moore Tallulah Belle Willis je petkov večer končala na policiji zaradi mladoletniškega posedovanja alkohola.

Tallulah Belle Willis, 17-letna hčerka ločenega para Brucea Willisa in Demi Moore, je šla v petek zvečer ven s še tremi mladoletnimi prijateljicami, vendar se njen večer ni končal ravno tako, kot je pričakovala. Policisti v Hollywoodu so namreč okrog 23. ure zvečer opazili tri dekleta v vidno vinjenem stanju, ki so s sabo nosila dve steklenici alkohola. Glede na to, da so bile vse tri mladoletne, so jih privedli na policijsko postajo, kamor so po njih morali priti njihovi starši. 

Tallulah je najprej poklicala očeta, toda ker ni mogel priti ponjo, jo je prišla iskat mama Demi, ki pa ni skrivala nezadovoljstva nad hčerinim vedenjem.

Hčerka zvezdniškega para tudi sicer ne skriva, da se rada zabava, saj so jo že večkrat opazili, kako kadi v javnosti, je pa tudi pogosta obiskovalka nočnih klubov, kamor včasih zaide tudi v družbi maminega soproga Ashtona Kutcherja.

Bruce in Demi imata skupaj še dve hčerki, Rumer in Scout Willis.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.