Magazin > VIP
17 ogledov

Heath je bil ranljiv

Heath je bil zelo ranljiv človek, je povedala Michelle. Žurnal24 main
Michelle Williams je prvič po smrti Heatha Ledgerja v januarju spregovorila o pokojnem igralcu in njegovih težavah s spanjem.
"Veliko ljudi je najbrž šele ob njegovi smrti spoznalo, kako ranljiv je bil," je o svojem nekdanjem partnerju dejala igralka Michelle Williams. "Njegovo ranljivost lahko opazite v njegovi igri, vendar jo je mogoče zlahka spregledati zaradi njegove fizične lepote. Bil je tako močan in cel moški," je povedala. "A pod vsem tem je bil zelo občutljiv."

Michelle je potrdila, da je imel Heath že od nekdaj težave z nespečnostjo. "Imel je preveč energije. Njegovi možgani so ves čas nekaj premlevali in premlevali in premlevali." Heath ni poznal ovir. Vse, kar si je zamislil, je tudi izvedel.

O pokojnem igralcu je spregovorila tudi Avstralka Naomi Watts. "Heath ni želel biti opazovan, želel je biti opazovalec." Naomi je poudarila, da si je od nekdaj želel živeti normalno življenje, hkrati pa je bil zadovoljen, da so ljudje prepoznali njegov talent. Heath pa je imel še eno strast. "Bil je resnično obseden s šahom in povrhu vsega še dober v tej igri," je dodala Avstralka.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.