Magazin > VIP
21 ogledov

Heather Locklear aretirana

Heather Locklear je doživela napad panike. Žurnal24 main
Zvezda Melrose Placea je bila v soboto zvečer aretirana zaradi nekontrolirane vožnje. Vzrok naj bi bila predpisana zdravila.

Priča je videla igralko, kako je nevrotično zapuščala parkirišče in zapeljala na avtocesto. Kmalu zatem se je Heather ustavila in izstopila iz avtomobila. Priča je nato poklicala policijo, saj se ji je zdelo, da ni vse v redu.

Ko je prispel policist, je Locklearova sedela za volanom in je bila videti zmedeno. Odpeljali so jo na postajo, kjer opravljeni test ni pokazal prisotnosti alkohola ali drugih opojnih substanc. Igralka je sodelovala in se ni upirala. Policist je po opazovanju sklenil, da gre verjetno za posledice predpisanih zdravil. Aretirali so jo zaradi vožnje pod vplivom zdravil, a jo po  nekaj urah izpustili.

Heather Locklear se je pred nekaj meseci zdravila zaradi tesnobe in depresije, zato je logično, da še vedno jemlje zdravila. Vsekakor pa ne bi smela sesti za volan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.