Magazin > VIP
29 ogledov

Hefner je ob zajčico

Na fotografiji so Holly Madison, Hugh Hefner, Kendra Wilkinson in Bridget Marqua Žurnal24 main
Holly Madison, ena izmed Playboyevih zajčic in Hefnerjeva ljubica, ga je zapustila.

" Če je Holly rekla, da je konec, potem je konec," je povedal 82- letni Hugh Hefner za tiskovno agencijo AP. Povedal je še, da 28-letna igralka in fotomodel še vedno biva v hiši, vendar spita v ločenih spalnicah.

Hefner je konec razmerja pričakoval, potem ko ji je dal jasno vedeti, da se ne bosta poročila ali imela otrok. Ni se zavedal, da je bila Holly zaradi tega depresivna. To je izvedel šele v zadnjih dneh, poroča AP.

Holly Madison
S Holly se je zapletel v razmerje po koncu zveze s Kimberley Conrad leta 2001. V hišo se je vselila leta 2004. Madisonova naj bi še vedno sodelovala pri snemanju oddaje "Dekleta iz soseske". Hefner namreč upa, da bosta ostala tako v poslovnih kot tudi v prijateljskih odnosih.

"Nekaj časa sem bil potrt glede vsega, vendar je očitno čas za nove obraze v hiši,"
je dodal. Navsezadnje dekleta čakajo v vrsti za vstop v Playboyevo hišo. Hkrati pa se lahko tolaži z dejstvom, da ima še vedno dve dekleti, Kendro Wilkinson (23) and Bridget Marquardt (35). Torej se lahko v miru pripravi na naslednji izbor sedmih deklet, ki se bodo vselila v hišo. Za Ap je povedal, da v tako veliki hiši zagotovo ne bo živel sam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.