Magazin > VIP
32 ogledov

Heidi Klum besna na Seala

Seal FameFlynet
Seksi manekenka Heidi Klum ne odobrava vedenja svojega bivšega moža Seala.

Ko je Heidi slišala, da se je Seal nedavno v Sydneyju zabaval v družbi dveh mladenk, medtem ko so v sosednji sobi spali njuni otroci, je čisto ponorela. Kot poroča ameriški spletni portal Radar Online, je pevec v svoj apartma povabil dve lepotici, a zabave je bilo konec, ko so se vmešali varnostniki. Dekleti sta namreč zaradi Seala na cedilu pustili svoja fanta, ta pa sta nato pobesnela.

Ko je za incident izvedela Heidi, je bila seveda povsem razočarana nad bivšim možem. "Seal lahko počne, kar hoče, razen ko so v bližini njuni otroci. S Heidi se še vedno nista dogovorila o skrbništvu in takšno vedenje lahko močno vpliva na sodniško odločitev," je pojasnil Heidijin bližnji prijatelj.

To pa ni bilo prvič, da se je Seal zabaval z neznanimi dekleti. Nazadnje so ga v družbi lepotice v mini bikinkah opazili na praznik 4. julija, ko sta skupaj uživala na jahti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.