Magazin > VIP
25 ogledov

Heidi Klum je zapustila Victoria's Secret

Heidi Klum
1/16
Žurnal24 main
Manekenka Heidi Klum je nedavno zapustila blagovno znamko Victoria's Secret, s katero je sodelovala 13 let. Razlog za odhod naj bi bil prenatrpan urnik, ki se ga morajo angelčki strogo držati.

"Vseh lepih stvari je enkrat konec in tudi to se je moralo končati. Vedno bom ljubila Victoria's Secret, saj je bilo to obdobje v mojem življenju naravnost prečudovito," je ob odhodu povedala Heidi.

 

V zavihku Galerija si oglejte Heidijina leta pri Victoria's Secret.

37-letna lepotica je bila Victorijin angelček celih 13 let, leta 2002 pa je dobila častni naziv Head Angel (glavni angelček). Heidi je kot razlog za odhod navedla stresen urnik, ki ji skorajda nič več dopuščal preživljanja prostega časa s svojimi otroki.

Heidijine sodelavke pri Victoria’s Secret so seveda žalostne zaradi njenega odhoda, hkrati pa se že išče kandidatka, ki bi postala novi glavni angelček.

 

Neimenovani vir je razkril, da se za naziv potegujejo Miranda Kerr, Doutzen Kroes, Adriana Lima, Alessandra Ambrósio, Rosie Huntington-Whiteley, Candice Swanepoel, Chanel Iman in Erin Heatherton.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.