Magazin > VIP
3267 ogledov

Heidi Klum končno pokazala svojo 16-letno hčerko

heidi klum Profimedia
S slavno mamo na naslovnici revije Vogue.

Heidi Klum na družbenih omrežjih ni prav nič sramežljiva, a tudi ona ima svoje meje. Obrazov svojih otrok nikoli ni objavljala, sedaj pa je naredila izjemo in objavila naslovnico nemške edicije revije Vogue, na kateri je s svojo hčerko Leni, ki je letos dopolnila 16 let.
Njen oče je nekdanji veljak v F1, Flavio Briatore

Ob fotografiji z najstnico je Heidi zapisala, da je nanjo zelo ponosna in poudarila, da Leni ni njena mlajša različica. "Veseli me, da boš sedaj lahko pokazala, kdo si. Vem, da ni vedno lahko biti moja hčerka. Tvoje odraščanje ni bilo 'normalno'. Kaj pa je sploh normalno? /.../ Lahko rečem, da ti nič ni škodilo – ravno nasprotno. Si samozavestna mlada ženska, ki se bori za svoje cilje. Kar pa je še bolj pomembno – si čudovita oseba, ki ima srce na pravem mestu,“ je zapisala Heidi in hčerki še svetovala: "Delaj le to, kar si želiš, in vedno poslušaj svoje občutke.“

"Prepričana sem, da te čaka razburljiv čas.  /.../ Ponosna sem na to, da sem tvoja mama,“ je na koncu še dodala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.