Magazin > VIP
38 ogledov

Heidi ne sme gledati televizije

Heidi in Spencer glede na rezultate neke ankete Američanom delata največjo sramo Žurnal24 main
Spencer Pratt, zvezda resničnostnega šova The Hills, je svoji ženi Heidi Montag postavil kar nekaj omejitev. Med drugim ji je prepovedal gledanje televizije in uporabo interneta.

"Ne dovolim, da gleda televizijo ali uporablja računalnik. Edino, kar lahko počne, je pisanje poezije, igranje s psi, lahko pa tudi moli," se je v zadnji epizodi resničnostnega šova The Hills pohvalil Spencer, ki je med drugim hudo sprt z vso Heidijino družino.

 

Prva se je s 26-letnim zvezdnikom skregala Heidijina sestra Holly, nazadnje pa sta si skočila v lase, ko je užalil njeno mamo z besedami, da je "samo vagina, ki je rodila Heidi".

 

Spencerjeva lutka?

Ob vsem tem pa na dan prihaja vse več obtoževanj, da je prav Spencer kriv za številne Heidijine operacije, saj želi s tem dobiti čim več medijske pozornosti.

 

"Vedno sem mislil, da je Heidi samostojna, ampak je postala prava sužnja Spencerja. Bila je lepa in pametna, zdaj pa je čisto neprepoznavna. Zaradi Spencerja se je oddaljila od svoje družine in prijateljev, vrti jo okoli prsta," je razložil neimenovani vir blizu para.

 

Da se 23-letna zvezdnica resnično podreja svojemu možu priča tudi dejstvo, da je svojo mamo nedavno postavila pred vrata, ker je nenapovedano prišla na obisk. Zahtevala je celo prepoved približevanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.