Magazin > VIP
24 ogledov

Heidi ni mogla več prenašati njegove jeze

Seal, Heidi Klum Žurnal24 main
Razlog za ločitev slavne manekenke in Seala naj bi tičal predvsem v njegovem ognjevitem značaju.

Kljub govoricam o nezvestobi v zakonu nemške manekenke Heidi Klum in pevca Seala naj bi bil pravi razlog za manekenkino odločitev za ločitev pevčeva nesposobnost obvladovanja jeze, poroča TMZ. Lepotica pa se za ločitev ni odločila naglo. "To se je že dolgo pripravljalo," je povedal neimenovani vir za omenjeni spletni portal. Na njuno odločitev za razhod naj bi sicer vplivala tudi njena vse bolj uspešna kariera, ki je vedno bolj povečevala razdaljo med njima.

Kljub številnim hollywoodskim grdim ločitvenim bitkam pa naj to ne bi bila ena izmed njih. "Nisva takšne vrste človeka in nikoli nisva bila," je povedal pevec med gostovanjem v pogovorni oddaji Tavisa Smileyja ter dodal: "Seveda sva trenutno v težki situaciji, saj ni nikoli preprosto. Vendar se najina ljubezen in medsebojno spoštovanje nista spremenila. Le zato, ker se odločiš raziti, mislim, da ne moreš kar naenkrat nehati ljubiti drug drugega ali prenehati biti prijatelj."

Kmalu bivša zakonca naj bi sicer še vedno živela pod isto streho, vendar naj bi se tudi to kmalu spremenilo. Heidi in Seal sta sicer v ponedeljek tudi uradno potrdila govorice, ki so se pojavile konec preteklega tedna, da je njunega sedemletnega zakona konec.

Par ima skupaj tri otroke, šestletnega Henryja, petletnega Johana in dveletno Lou, Seal pa je tudi posvojil Heidijino sedemletno hčerko Leni, ki jo ima Nemka iz nekdanje zveze.

Komentarjev 2
  • Mirna Peč 22:24 27.januar 2012.

    SAJ STA PA ENA OD ZELO VZORNIH IN SREČNIOH ZAKONCEV...HAHAHA

  • puksicd 09:35 24.januar 2012.

    Kmalu bodoča zakonca? A se bosta po ločitvi spet poročila ali kako?