Magazin > VIP
22 ogledov

Heidi obžaluje plastične operacije

Posledice operacij so se kazale tudi v njunem zakonu. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Heidi Montag, ki je svetu znana predvsem po kar desetih plastičnih operacijah v enem samem dnevu, zdaj priznava, da obžaluje preobrazbo in bi se vrnila v prvotno stanje, če bi bilo možno.

Nekdanja zvezda resničnostnega šova The Hills Heidi Montag, ki je znana predvsem po tem, da je lani novembra prestala deset plastičnih operacij v enem dnevu in popolno preobrazbo iz naravne lepotice v plastično Barbiko, je v intervjuju za ABC priznala, da obžaluje plastične operacije in si želi, da bi se lahko vrnila v svojo staro podobo. Vendar pa si nikoli več ne želi pod nož.

Za svojo negotovost je okrivila na novo pridobljeno slavo ter medije. "Res me je zadelo, kar so ljudje govorili o meni, da imam konjski obraz in brado Jaya Lena," je pojasnila Heidi, "res grozne, hudobne stvari o meni. Nekako sem jim začela verjeti."

Ni bila dovolj seznanjena
Heidi tudi meni, da pred operacijami ni bila primerno opozorjena na stranske učinke in nevarnosti prestajanja tolikih postopkov v enem dnevu, za kar krivi svojega zdaj že pokojnega zdravnika Franka Ryana. "Mislim, da bi morala biti veliko bolje obveščena. Zdravniki bi te resnično morali seznaniti z vsemi vidiki tega, ne le z glamurozno stranjo," je povedala 24-letna blondinka.

Poleg tega naj bi njeno boleče okrevanje po operacijah pripomoglo tudi k propadu njenega zakona s Spencerjem Prattom. "Ni se prijavil za bolniško sestro svoje 23-letne žene noč in dan," je povedala. Vendar si je par pred kratkim vnovič izmenjal zaobljube.

Zdaj želi poslati sporočilo mladim dekletom, da je plastična operacija nevarna in da nekateri postopki vsekakor niso vredni bolečin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.