Magazin > VIP
20 ogledov

Heidi razmišlja o samomoru

Heidi Montag in Spencer Pratt (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Zvezdnica resničnostnega šova The Hills, Heidi Montag, s čudnim vedenjem povzroča skrb svojim prijateljem, ki so prepričani, da si želi vzeti življenje.

Najbližji prijatelji so že pred časom izrazili skrb za zvezdnico, ki je čedalje bolj podrejena svojemu tiranskemu možu, Spencerju Prattu. Njeno vedenje se je v času njunega zakona močno spremenilo, postala je depresivna in nezadovoljna sama s seboj.

Prijatelji ji zato svetujejo, naj se čimprej vzame v roke in odpravi na zdravljenje na kliniko, kjer bi ji pomagali njeno duševno stanje vrniti na stare tire.

Depresivna in nesrečna
Ob prigovarjanju prijateljev je Heidi dejala, da se strinja z njimi, saj je zadnje mesece zelo potrta. "Glede na to, kako se do mene vede večina ljudi, bi bilo čisto vseeno, če bi bila mrtva," je razkrila 23-letnica, ki naj bi vse pogosteje razmišljala o samomoru.

"Heidi se sovraži. Čeprav je imela v enem dnevu več kot deset lepotnih operacij, še vedno ni samozavestna, o sebi ima zelo negativno mnenje. Ravno zaradi tega je zasvojena s tabletami, njeno razpoloženje pa stalno niha," je pojasnil vir blizu zvezdnice.

Po tem, ko je Heidi za svojo mamo Darlene zahtevala prepoved približevanja, se je zdaj oglasil še njen oče Bill, ki je tako kot vsi ostali zelo zaskrbljen za svojo hčerko. "Če dlje časa ne slišim govoric o njej, me skrbi, da si je kaj naredila."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.