Magazin > VIP
34 ogledov

Heidi s policisti nad svojo mamo

Heidi ne želi videti svoje mame, ker je javno priznala, da ne odobrava njenih pl Žurnal24 main
Zvezdnica Heidi Pratt zahteva prepoved približevanja za svojo mamo Darlene, ker se je ta nenapovedano prikazala na njenem domu v Los Angelesu. Darlene so morali ven pospremiti policisti.

"Moja mama se je nenadoma prikazala pred mojimi vrati, brez predhodne najave. Potem ko me je javno blatila na televiziji, nimam nobene želje, da bi jo videla," je pojasnila Heidi.

 

V mislih je imela dogodek, ko je njena mama Darlene javno izrazila nestrinjanje s hčerkinimi desetimi plastičnimi operacijami, ki so se zvrstile v enem dnevu. Heidi si je v enem posegu dala dvigniti obrvi, povečati prsi, popraviti nos, preoblikovati trebuh in stegna ter povečati zadnjico.

 

Ne govorita druga z drugo

Njena mama je bila nad nenadno preobrazbo popolnoma šokirana, saj ni več prepoznala svoje hčerke. Svoji 23-letni hčerki je priznala, da ji ni všeč njen novi videz, kar je Heidi zelo prizadelo.

 

Ravno zato je, ko se je Darlene nenajavljena prikazala na njenem domu v Los Angelesu, poklicala policiste, da so nezaželeno mamo pospremili ven. "Ne morem verjeti, da si dejansko upa priti sem. Zahtevala bom prepoved približevanja," je za konec še povedala zvezdnica resničnostnega šova The Hills.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.