Magazin > VIP
23 ogledov

Heidi: "S Sealom se ločujeva"

heidi Klum Žurnal24 main
Tudi tokrat so se govorice izkazale za resnične. Heidi Klum je potrdila, da je njenega zakona konec.

Heidi Klum in Seal sta potrdila, da se po sedmih letih zakona razhajata. Heidi je za ameriške medije povedala: "Sedem let sva uživala zelo ljubeč, zvest in srečen zakon, vendar sva se ob iskanju svojih duš odločila, da se razideva. Vedno sva se spoštovala in še naprej se imava rada, vendar sva zvezo preprosto prerasla. Ostajava prijatelja, v tem obdobju pa je glavna prioriteta dobro počutje najinih otrok. Družini, prijateljem in oboževalcem se zahvaljujeva za vso podporo in v dobro najinih otrok bi cenila spoštovanje naše zasebnosti," je zaključila manekenka.

Par se je začel videvati leta 2003, leta 2004 pa je Seal dolgonogi Nemki v igluju na ledeniku nataknil zaročni prstan. V zakonu so se jima rodili trije otroci, Seal pa je posvojil tudi Heidijino hčerko Leni. Njun zakon je veljal za eno od bolj romantičnih hollywoodskih ljubezenskih zgodb. Očitno pa vse pravljice le nimajo srečnega konca.

Par je kot razlog za ločitev navedel nepremostljive razlike, čeprav se namiguje, da naj bi šla Sealu v nos Heidijina uspešna kariera. Lepotica je kljub temu, da bo kmalu stara 40 let, še vedno ena najbolje plačanih manekenk na svetu. Samo lani je kot model, voditeljica, producentka in oblikovalka zaslužila 20 milijonov dolarjev. Sealu, ki je svoj vrhunec glasbene kariere doživel v 90., naj bi se naveličal življenja v senci slavne žene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.