Magazin > VIP
51 ogledov

Heidin zadnji intervju pred razhodom

Heidi Klum, Seal Reuters
Heidi Klum, ki je s pevcem Sealom konec januarja oznanila, da se ločujeta, se je v svojem zadnjem intervjuju pred tem še popolnoma navduševala nad svojim možem in njuno zvezo.

Nemška manekenka Heidi Klum in pevec Seal sta 22. januarja presenetila javnost z oznanilom, da se po šestih letih zakona ločujeta. Zanimivo pa je, da sta bila očitno le nekaj tednov pred tem še srečna skupaj – vsaj sodeč po Heidinih besedah v intervjuju za britansko revijo InStyle, v kateri se je nekaj tednov pred oznanilom o njuni ločitvi še vedno odkrito navduševala nad svojim možem in njunim odnosom. "Sva belo in črno – yin in yang. Zame je poseben zaradi svojega lepega obraza, krasnega telesa, neverjetnega srca, glasu, njegove zmožnosti biti ljubeča oseba in oče," je našla Heidi same pohvalne besede za svojega moža. Dolgonoga lepotica je še dodala, da se z njim veliko zabava in da Seal prav dobro ve, kako ravnati z njo. "Vedno sva imela zelo strasten odnos."

Heidi pa se je v intervjuju razgovorila celo o prihodnosti z njim: "Odločena sem, da bova vsako leto obeležila najino poroko z veliko zabavo. Trdo delamo in čas hitro beži. Tako lahko minejo leta brez simboličnih vrhuncev v življenju, ki bi si jih zapomnil. Zato si jih midva ustvarjava," se je raznežila svetlolasa manekenka.

Njen kmalu bivši mož sicer v zadnjih intervjujih kot razlog za njun razhod navaja, da je bil za to kriv njun prenatrpan urnik, zaradi katerega sta preživljala vse več časa narazen in sta se zaradi tega posledično preveč odtujila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.