Magazin > VIP
83 ogledov

Helena Blagne: "Res je, imam prijatelja“

Helena Blagne Katja Kodba / mediaspeed.ne
Helena Blagne je zaljubljena.

Lani je odjeknila novica, da se Helena Blagne po 17 letih zakona ločuje. "Včasih se pač zgodi, da konec ni tak, kot smo si ga zamislili," je naša diva takrat razložila in dodala: "Kljub moji odločitvi to ne pomeni, da je čas, ki sem ga preživela v zakonu, izgubljen. Moja življenjska zgodba je samo še bogatejša in trdno verjamem, da bom lahko vse svoje izkušnje unovčila v prihodnosti. V tem trenutku se počutim prizadeto, ampak obenem sem tudi ponosna nase in na pogum, ki izvira iz mojih dejanj."

Nato se o njenem ljubezenskem življenju kar nekaj časa ni govorilo. Spomladi pa so se pojavile govorice, da se je Helena zagrela za postavnega temnolasca, ki jo je spremljal na križarjenju. Te informacije pevka ni nikoli potrdila. Sedaj pa je revij Lady priznala, da je zaljubljena. "Res je, imam prijatelja,“ je bilo vse, kar jim je zaupala.

Da ji ljubezen zelo dobro dene, smo lahko videli na 34. festivalu Melodije morja in sonca. Helena že dolgo ni tako žarela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.