Magazin > VIP
650 ogledov

Helena Blagne spregovorila o razlogih za ločitev

Helena Blagne Mitja Zaman Mediaspeed.net
Helena Blagne, ki je pred kratkim oznanila, da se ločuje, je spregovorila o razlogih za ta korak.

Pevka Helena Blagne in Mitja Zaman se po 17 letih zakona ločujeta. Pevka je bila do zdaj o ločitvi zelo skrivnostna, je pa le priznala za revijo Lady, kakšni so bili njeni razlogi, da se je za to odločila.

"Včasih se pač zgodi, da konec ni tak, kot smo si ga zamislili," je povedala in priznala, da se počuti prizadeto, je pa ponosna nase in na svoj pogum. "Kljub moji odločitvi to ne pomeni, da je čas, ki sem ga preživela v zakonu, izgubljen. Moja življenjska zgodba je samo še bogatejša in trdno verjamem, da bom lahko vse svoje izkušnje unovčila v prihodnosti. V tem trenutku se počutim prizadeto, ampak obenem sem tudi ponosna nase in na pogum, ki izvira iz mojih dejanj," je še priznala za omenjeno revijo.

Odločila se je po tehtnem premisleku, bližnji jo podpirajo

Za takšno odločitev se ni odločila čez noč. Pretehtala je vse svoje zmožnosti, se soočila z vsemi svojimi strahovi, posledicami, nemočjo in jezo. Ko je ugotovila, da tako ne more več živeti, se je odločila za ločitev.

V težkih trenutkih ji ob strani stoji njen sin Kristijan, najbližji in prijatelji. "Ločitev ni preprosta in nihče ti ne more zares pomagati pri tem, da se odločiš zanjo," je še povedala pevka.

Pevko smo poskušali tudi mi povprašati o počutju in dodatnih informacijah o ločitvi, vendar se na naše klice ni odzvala.

Vila ostaja v njeni lasti

Takoj po napovedi ločitve zakoncev Zaman se je ugibalo, kako si bosta razdelila premoženje. Vila v Žabnici bo ostala v njeni lasti, saj je njena edina lastnica. V zemljiški knjigi je označeno, da je lastnica od aprila 2012 in ne od nastanka hiše leta 1995, poroča revija Lea.

Komentarjev 4
  • privat 16:40 13.junij 2013.

    kako me zanima kaj je rekla..kaj se dogaja z našo staro penzionistkinjo..

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 17:07 12.junij 2013.

    "Helena Blagne spregovorila o razlogih za ločitev"In kateri so ti silni razlogi? Niti enega ni zaslediti iz silno zavajajočega naslova, kot je pač v navadi pri 24žurnalu.

  • zztop 16:26 12.junij 2013.

    Sirota zoperirana. Poglejte si njen obraz pred 10 let.