Magazin > VIP
29 ogledov

Helena Bonham Carter je rodila

Helena Bonham Carter je poročena z režiserjem Timom Burtonom. Žurnal24 main
Igralka Helena Bonham Carter je drugič postala mamica. Na svet je privekala mala deklica, ki jim je s svojim prihodom polepšala božične praznike.

Igralka Helena Bonham Carter in režiser Tim Burton sta se razveselila rojstva drugega otroka. Sinu Billyju, ki je star štiri leta, se je pridružila sestrica, katere imena še niso razkrili. "Navdušena sta nad tem, da imata hčerko. To je enkratno božično darilo," je dejala njena tiskovna predstavnica Karon Maskill.

Par je bil zadnje čase zelo zaposlen. Oba sta prejela nominacijo za zlati globus. Helena za najboljšo igralko, Tim pa za najboljšega režiserja, oba za film Sweeney Todd. "Pri zdravniku smo se pogovarjali o sprožitvi poroda, ko je Tima poklical pomočnik," je še pred porodom dejala igralka.  "Jaz sem dejansko videti kot globus, tako da je kar malo smešno. Sem zelo okrogla." Par se je otroka zelo veselil in le težko dočakal prihod male deklice.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.