Magazin > VIP
263 ogledov

Helena o ločitvi: "Če ni za bit, je pa za it"

Helena Blagne Mitja Zaman Mediaspeed.net
Helena Blagne se je razgovorila o ločitvi od Mitje Zamana.

"Tudi za sekundo mi ni žal, saj imam tako krasnega sina in tudi ni prav, da ti je žal, ker so to življenjske izkušnje. Obrneš nov list in greš naprej, seveda pa ti ni vseeno, to je del življenja. /.../ Mislim, da sem že leta in leta vedela, da se bo to zgodilo," je v radijski oddaji Neobvezno Radia Slovenija o svoji ločitvi povedala Helena Blagne.

Priznala je, da bi poroko ponovila, a bi stvar verjetno zaključila veliko prej. "V medijskem smislu smo se malce prostituirali, vendar so bile okoliščine takšne in verjetno bi danes naredila enako. Mislim, da tudi z istim človekom (smeh), ampak bi zadevo prej prekinila. Vprašanje, ali sem jo vlekla predolgo, vendar mislim, da ima vsaka stvar svoj zakaj. Ko vidiš, da pihaš proti vetru in trošiš energijo za nekaj, kar ni več to, je bolje zaključiti, saj je škoda vsakega trenutka življenja,"  je izdala in dodala, da se prihodnosti ne boji, temveč veseli: "Opazila sem, da se veliko ljudi boji raziti. Kaj bodo ljudje rekli, kako bom živel, veliko je razlogov … Medijev se v tem smislu nisem nikoli bala, ker je to moje življenje in moja odločitev, kaj si o tem mislijo mediji in ljudje, me sploh ne zanima. Važno je, kaj čutim v svojem srcu, in važno je, da je z menoj moj sin. Da je zrasel v takšnega dečka, kot je, in da sem ga vzgojila, kot sem ga, v človeka. To je sila, sila pomembno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.