Magazin > VIP
29 ogledov

Helena se uradno ločuje

Helena Blagne Mitja Zaman Mediaspeed.net
Zakona naše glasbene dive je konec.

Z glasbene založbe Dallas, ki zastopa Heleno Blagne, so sporočili, da je pevka sprožila postopek za razvezo zakona. Več informacij za zdaj ni znanih.

Helena in njen mož Mitja Zaman se po 17 letih skupne poti ločujeta. Govorice o ločitvi so bile glasne že februarja, a jih Blagnetova ni želela komentirati."Na to temo ne dajem čisto nobenih izjav," je povedala za zurnal24.si. Konec februarja je zaradi članka o svoji domnevni ločitvi z naslovom Ni bilo zaman, ki ga je objavila revija Lady, najela odvetnika. Od odgovorne urednice revije Barbre Jermann je zahtevala objavo popravka, preklic neresničnih trditev, opravičilo, prepoved nadaljnjega poseganja v njeno čast in dobro ime ter plačilo odškodnine.

Helena in Mitja sta svojo zgodbo začela dokaj pompozno, saj je poslovnež zaradi ljubezni do glasbene dive zapustil ženo in tri otroke. Pred 17 leti je bil njun poročni dan medijski dogodek leta, lepo Heleno v poročni obleki pa so oboževalci v živo spremljali na Prešernovem trgu. V zakonu se jima je rodil sin Kristjan.

Za Heleno je to zagotovo ena od najtežjih življenjskih odločitev, saj je od nekdaj poudarjala, da je smisel njenega življenja prav družina."Smisel kvalitetnega bivanja je topel dom in kot ženska in mamica ga izpolnjujem z veliko dobre volje," nam je zaupala leta 2011.

Komentarjev 9
  • 1111 14:18 07.junij 2013.

    ...če ne bi imela "preteklost" ne bi nobeden vedu za njo! A je še živa al jo nategovanje popolnoma uničlo? ...

  • Scott 14:16 07.junij 2013.

    Nekam veliko članic in/ali članov LDS-a, ali pa le simpatizerjev kot v tem primeru se zadnje čase ločuje ali gre narazen.?Le zakaj?

  • Avatar čavez
    čavez 14:08 07.junij 2013.

    Mitju je denarja zmanjkalo.