Magazin > VIP
26256 ogledov

Henrik iz The Bigest Loser: Ne boste verjeli, koliko kilogramov ima danes

Henrik Lutz Planet TV Henrik Lutz
Vse mu ne gre gladko, a na tem področju blesti …

Njegovo življenje morda trenutno ni najbolj rožnato, saj že dlje časa išče službo in si obilico prostega časa tako zapolni s sprehodi in ogledi filmov ter nadaljevank. "Trenutno živim zelo dolgočasno življenje, nič se ne dogaja, iščem službo, a trenutno je težko, ker ne moremo niti iz občin. Rad bi delal kot pravnik, ker sem to študiral, a prošnje pošiljam povsod, tudi za delavca,“ pravi Henrik Lutz, ki je nastopil v šovu The Biggest Loser Slovenija.

Veliko večje uspehe pa žanje na področju zdravja. Do drugega vala se je namreč držal strogega vadbenega načrta in redno obiskoval treninge v fitnes centru Sportfit, prav tako je dosleden tudi glede zdrave prehrane. "Trenutno imam 120 kilogramov, to je manj kot na finalu druge sezone The Biggest Looser. To težo sedaj držim že nekaj časa," je zaupal Henrik, ki je z redno vadbo in pravilno prehrano umiril tudi svoje težave s crohnovo boleznijo, kronično vnetno črevesno boleznijo. Trenutno se dobro počuti in ne potrebuje zdravil. 

Surrounded by the flames of jealousy, the jealous one winds up, like the scorpion, turning the poisoned sting against himself. Friedrich Nietzsche

Objavil/a Henrik Lutz dne Četrtek, 02. april 2020
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.