Magazin > VIP
62 ogledov

Hilary Duff zahteva ločitev

hilary duff mike comrie FameFlynet
Hilary Duff ima dovolj. Leto dni potem ko je naznanila, da sta se z možem razšla, je tudi uradno vložila zahtevo za ločitev.

Zdi se, da je Hilary Duff po enem letu le prekipelo. Njenega moža, Mika Comrieja, naj bi namreč večkrat zasačili pijanega na zabavah, kjer je osvajal druge ženske. 27-letna igralka in zvezdnica filma Lizzie McGuire je ločitvene papirje vložila v Los Angelesu in kot razlog navedla nepremostljive razlike, ki so zamajale zakon. Hilary in Mike imata tudi tri leta starega sina Luca, za katerega ona zahteva polno skrbništvo. Obenem je tudi zaprosila, da njen mož, nekdanji hokejist, ne dobi dela njenega premoženja, čeprav naj bi imel par sklenjeno predporočno pogodbo.

Da med zakoncema škriplje, je bilo jasno že januarja lani, ko je Hilary naznanila, da sta se razšla, čeprav so ju od tedaj večkrat videli in tudi fotografirali skupaj. Najverjetneje sta se zakon odločila utrditi, toda izkazalo se je, da to ni mogoče. Comrieja naj bi prejšnji v enem od hollywoodskih klubov prejšnji mesec ujeli povsem pijanega, ko je brez poročnega prstana na rokah osvajal številna dekleta. “Opazoval sem ga, kako je brezobrzirno in večkrat osvajal natakarico. Prepričan sem, da ji je bilo zelo nerodno, saj so to opazili tudi drugi. Dobro se je odzvala, ostala je prijazna in profesionalna,“ je bil za Daily Mail zgovoren očividec. Če mu gre verjeti, naj bi se hokejistova noč končala, ko je izvekel denarnico in neki ženski ponujal denar, če bi noč preživela z njim. Varnostniki naj bi ga tedaj pospremili iz bara v taksi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.