Magazin > VIP
5 ogledov

Hilton: "Vse bom pobil!“

barron, paris, conrad hilton Profimedias
Mlajši brat Paris Hilton, Conrad Hilton, se je moral zagovarjati na sodišču.

33-letnega Conrada so poleti aretirali, ker je razgrajal na letu letalske družbe British Airways. Incident se je zgodil julija. Hilton naj bi na letalu, po tem, ko je v stranišču kadil marihuano, znorel. Posadki naj bi med drugim zagrozil s smrtjo. "Vse bom pobil,“ je po besedah očividcev kričal po letalu, kar je močno prestrašilo otroke, ki so ga slišali. Ko je zaspal, so ga z lisicami vse do pristanka priklenili na sedež.

Conrad je včeraj prvič stopil pred sodnika. Razložil je, da je bil zaradi konca ljubezenske zveze jezen in je zato posegel po drogah. Takoj po incidentu naj bi se Hilton prostovoljno vpisal v kliniko za odvajanje od odvisnosti. Hilton bo na nadaljevanje sojenja lahko počakal doma. Na sodišču je moral plačati varščino v višini 100 tisoč dolarjev (slabih 88 tisoč evrov), tam pa je moral pustiti tudi potni list. Kalifornije do nadaljnjega ne sme zapustiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.