Magazin > VIP
19 ogledov

Hladilnik bolj priljubljen od SMS-ov

Žurnal24 main
Pozabite na elektronsko pošto in SMS-e! V Veliki Britaniji je najbolj priljubljen pripomoček za posredovanje sporočil hladilnik.

Kljub priljubljenosti mobilnih telefonov in računalniškega komuniciranja v današnjem času, je puščanje sporočil na hladilniku v Veliki Britaniji še vedno bolj razširjeno. Ta način komuniciranja je namreč razširjen med družinskimi člani in ljudmi, ki živijo v skupnem gospodinjstvu.

Neka britanska raziskava, ki je zajemala 1000 ljudi, je pokazala, da kar 70 odstotkov ljudi raje komunicira s staromodnim puščanjem sporočil na hladilniku, kot z modernimi metodami. Ljudje so mnenja, da bodo drugi člani družine sporočilo videli prej, če bo na hladilniku, kakor če bi poslali na primer SMS. Skoraj 70 odstotkov vprašanih tudi meni, da bo hladilnik prvo mesto, kamor bodo otroci pogledali za sporočila. Polovica anketiranih je mnenja, da je takšna oblika komunikacije hitrejša, kakor računalniška ali mobilna.

V Sloveniji bi bile najverjetneje te številke nekoliko drugačne, saj je pri nas puščanje sporočil na hladilniku manj priljubljeno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.