Magazin > VIP
22 ogledov

Holivudsko slovo od Joan Rivers

Joan Rivers
1/6
EPA
V New Yorku so se znane osebnosti na spominski slovesnosti poslovile od umrle komedijantke Joan Rivers. Bilo je veliko smeha, prav kot si je želela.

Na slovesnosti so se zbrali družinski člani, prijatelji in znana imena iz filma, glasbe, mode ter komedije, da bi se še zadnjič poslovili od Joan Rivers, ki je umrla v 82. letu starosti, potem ko je med rutinskim posegom na grlu prenehala dihati. 

Med znanimi imeni so bili radijski gostitelj Howard Stern, pa igralka Sarah Jessica Parker, poslovni moul Donald Trump, komedijantki Kathy Griffin in Rosie O'Donnell, filmska zvezda Whoopi Goldberg in drugi. Tu sta bila tudi Kelly Osbourne in Mehmet Oz, pa mogul Steve Forbes ...

Program slovesnosti je vseobal veliko glasbenih točk in številne govore, med drugim je po poročanju agencije AP hčerka Mellisa Rivers spregovorila o svojem spoštovanju do matere. 

Slovesnost v sinagogi v osrčju Manhattna je potekala precej v skladu z željami, ki jih je Riversova pred leti omenila v svoji knjigi. Zaželela si je predvsem "šovbiznis" pogreba z vsemi znanimi osebnostmi na kupu, paparaci, kamerami, lučmi, akcijo ter glamurjem. Takrat je v svojem slogu zapisala, da si na svojem pogrebu namesto govoričenja rabina želi slišati "jokanje Meryl Streep v petih različnih naglasih," in da mora biti ob krsti na vsak način ventilator, da ji bodo lasje plapolali v vetru tako kot Beyoncejini. "Pogreb je vendarle le drugo ime za rdečo preprogo za mrtve ljudi." Želja o navzočnosti Streepove se ji sicer ni izpolnila.

Vzrok smrti še vedno ni znan, saj opravljena avtopsija ni razkrila razloga. Riversova je v komo padla 28. avgusta med ambulantnim posegom na eni od klinik. V  bolnišnici ji niso več mogli pomagati, zato so jo v četrtek odklopili z naprav. Krsto so že odpeljali v krematorij, žaro s pepelom pa naj bi pokopali v Los Angelesu.

Komentarjev 2
  • police 23:25 07.september 2014.

    sej so vsi boljši igralci židje!!!

  • manch 22:53 07.september 2014.

    V sinagogi?Nisem vedel, da je bila gospa Židinja......