Magazin > VIP
35 ogledov

Hollywood ima nov parček

Amanda Seyfried Flynet
Amanda Seyfried in Justin Long sta par.

"Justin svojo zvezo skriva. Ne vem, kje točno sta se spoznala, vem pa, da se poznata že nekaj časa,“ je Us izdal vir in dodal: "V zadnjem času se videvata še pogosteje.“ Neki drugi vir pa je mediju še povedal, da imata podoben smisel za humor.

Justin Long | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Obstaja pa tudi očividec, ki trdi, da sta se Justin in Amanda skupaj udeležila dogodka v sklopu promocije igralkinega novega filma Lovelace. Menda sta bila nerazdružljiva. "Justin je bil ves čas v njeni bližini. Nista se poljubljala, bila pa sta nerazdružljiva. Ob njej je bil tudi, ko se je pogovarjala z drugimi.“

35-leti zvezdnik, ki je med drugim intimno prijateljeval z Drew Barrymore in Kate Mara, je na Twiterju pred kratkim zapisal, kako dobra igralka je Amanda. Nad Lovelace je bil več kot navdušen.

Amanda se je sicer lansko poletje zabavala z igralcem Desmondom Harringtonom, do leta 2010 pa je bila v zvezi z Dominicom Cooperjem. Ljubezen je trajala tri leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.