Magazin > VIP
1908 ogledov

Hollywoodska zvezdnica končno razkrila spol in ime otroka

Jennifer Lawrence instagram
Priznala je, da se je ob rojstvu počutila, kot bi se znova rodila.

32-letna Jennifer Lawrence, ameriška filmska in televizijska igralka, je prvič po rojstvu otroka razkrila njegov spol ter njegovo ime. Za revijo Vogue je povedala, da sta s partnerjem Cookom Maroneyjem povila dečka in mu dala ime Cy. Za večino verjetno malce nenavadno ime, ki pa ima prav poseben izvor. Otroka sta namreč poimenovala po Cookovem najljubšem umetniku, pokojnem slikarju, kiparju in fotografu Cyju Twomblyju.
Jennifer je sina rodila februarja letos in do sedaj skrbno skrivala vsakršno podrobnost o njem. Igralka je namreč pred rojstvom sina imela že dva spontana splava, zato se je rojstva še toliko bolj razveselila. Z oskarjem nagrajena igralka je tako sedaj prvič po rojstvu otroka za revijo Vogue razkrila in pojasnila, da ji je rojstvo sina popolnoma spremenilo življenje. "Kot da bi se moje življenje znova začelo. Samo strmela sem. Bila sem tako zaljubljena. Novorojenčki so tako čudoviti. So takšni rožnati, otečeni, krhki borci. Sedaj so mi všeč vsi dojenčki ... Moje srce se je raztegnilo do zmogljivosti, za katero prej nisem vedela," je povedala zvezdnica ter ob tem priznala, da se z otrokom, preden se je rodil, ni uspela povezati, a si je to že oprostila.
Trenutno se igralka posveča predvsem družini, njen igralski premor pa tako traja že dve leti. Želi si, da bi se čim prej vrnila pred kamere ter se gledalcem predstavila v malce drugačnih vlogah, kot so jo bili navajeni videti do sedaj. "Zanima me, ali me sedaj, ko sem starejša in imam otroka, čakajo vloge, ki se bodo oddaljile od tistih, ki jih dobivam že vse od osemnajstega leta naprej."
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.