Magazin > VIP
4202 ogledov

Hollywoodska zvezdnica: "Raje bi videl, da bi bila mrtva"

rose mcgowen
"Moralo bi me biti strah," pravi igralka.

Ena od igralk, ki je med prvimi producenta Harveyja Weinsteina obtožila spolnega nadlegovanja, Rose McGowen, pravi, da bi jo moralo biti strah, saj je prepričana, da je producentu velik trn v peti. "Mislim, da bi raje videl, da sem mrtva. Je sociopat. Ni me strah – a bi me moralo biti. Ljudje, ki so hujši od njega, so njegovi odvetniki. Njihovo vedenje je nagnusno," pravi zvezdnica, ki je javno tudi povedala, da ji je Weinstein za molk plačal 100 tisoč dolarjev.

"Za takšne duše ni rehabilitacije. Morali bi izginiti s tega planeta. On ne verjame, da je naredil napako," je še dodala 44-letnica, ki tudi trdi, da je producent najel vohune, ki ji sledijo na vsakem koraku, vdrli pa naj bi tudi v njen računalnik. "Naredili so vse, da uničijo moje življenje."

Rose McGowan Magazin Igralka razkrila grozljive podrobnosti iz hotelske sobe

Zvezdnica je svetu lani razkrila, da jo je Weisntein lanskega oktobra spolno zlorabil. Mediji so od takrat poročal o številnih zelo znanih igralkah, ki jih je doletela ista usoda, med njimi so bile tudi Gwyneth Paltrow, Cara Delevingne in Angelina Jolie.

Komentarjev 3
  • Vesoljec 15:17 19.marec 2018.

    Kaj dejansko verjameš, da bi jih takrat, ko so bile medijsko neznane, kdo poslušal?

  • Snežinko 12:06 19.marec 2018.

    Tudi če je vse res bi jaz na mestu tega "vajnštajna" vse tele "ubogice", ki so dobile denar za molk enostavno tožil. Če je res, da so dobile plačano, da so tiho potem kršijo dogovor. Naj vrnejo denar z obrestmi ...prikaži več vred. Mislim, da tu pravi razlog nima nobene veze, v igri je izključno denar (ki ga je zmanjkalo, pa bi rade še) in svetovna slava. Takrat so napol gole skakale pred njim, da bi dobile vlogo (čez mrtve..), zdaj pa jamrajo. Velikokrat je tule vloga "svinje" in ubogice" zamenjana!

  • Lovebites 11:13 19.marec 2018.

    Zakaj te kokosi vzganjajo paniko po vseh teh letih?Zdaj,ko so vse znane in tezke milijone,pa jokcajo.Zakaj niso bile tako glasne ze takrat,ko naj bi se jim to zgodilo.Zdaj so pa vse tako glasne,ko imajo uspesne kariere.Prej bi kokodajsale,ne pa cez ...prikaži več 20 ali vec let.In ti mogocnezi so zdaj tisti grdi,ki so jim dejansko omogocili preboj.Attention whore so vse te.Tudi ta #metoo fora.