Magazin > VIP
64 ogledov

Hollywoodske štorklje spet aktivne

Dax Shepard Kristen Bell FameFlynet
Hollywoodskemu "baby boomu" se pridružujeta tudi igralka Kristen Bell in zvezda nekdaj priljubljene serije Sedma nebesa Beverley Mitchell.

Igralca Kristen Bell in Dax Shepard pričakujeta svojega prvega otroka, ki bo na svet privekal pozno spomladi. Igralka je že prebrodila jutranje slabosti in se počuti odlično, v teh dneh celo snema drugo sezono komične serije House of Liars. Par se je po letu zveze sicer zaročil že leta 2009, vendar poroke še ne načrtujeta, dokler ne bo le-ta možna tudi za homoseksualne pare.

Beverley Mitchell | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Svojo prvorojenko ali prvorojenca pa pričakujeta tudi 31-letna zvezdnica serije Sedma nebesa Beverley Mitchell (na fotografiji) in njen mož Michael Cameron, s katerim se je po petih letih zveze poročila leta 2006. "Komaj čakava, da deliva to potovanje z vami. Navdušena sva, da bova postala starša. Zelo razburljivo obdobje, hvala vsem za lepe želje," je zapisala Beverly.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.