Magazin > VIP
707 ogledov

Hollywoodske zvezde evakuirali zaradi hudega požara

paris hilton Profimedias
Med evakuiranimi tudi bogata dedinja Paris Hilton.

V Los Angelesu že nekaj dni grozi nevaren požar, zaradi katerega so evakuirali že več kot 200 tisoč gospodinjstev, na ogroženih območjih so zaprli šole in vrtce, prekinile so se produkcije nekaterih televizijskih serij, zaprli pa so tudi muzej Getty.

Med številnimi evakuiranimi pa je tudi kar nekaj velikih hollywoodskih zvezdnikov, ki so se po tem, ko so jim gasilci pomagali, javili na družbenih omrežjih. Med njimi je tudi manekenka Chrissy Teigen, žena pevca Johna Legenda, ki je trenutno noseča z drugim otrokom. Napisala je, da so z možem in hčerko Luno v redu, da misli na vse ostale, ki jih je tragedija prizadela in izkazala svoje spoštovanje gasilcem, ki se borijo z ognjenimi zublji.

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Med evakuiranimi je tudi Paris Hilton, ki je iz svoje hiše vzela le najnujnejše stvari in svoje domače živali: "Divji ogenj v Los Angelesu je grozljiv. To je dobesedno videti kot pekel. Mojo hišo so evakuirali, vzela sem vse svoje živali. Hvala vam gasilci, da tvegate svoja življenja, da rešite naša. Ste pravi heroji. Moje misli so z vami, ki vas je tragedija prizadela."

V ogroženem delu mesta so tudi domovi Beyonce in Jennifer Aniston. Hiša medijskega mogotca Ruperta Murdocha je zgorela že konec prejšnjega tedna. Trenutno imajo gasilci veliko dela, saj jim pri delu nagaja tudi hud veter, ki je pihal tudi že do 130 km/h.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice