Magazin > VIP
62 ogledov

Horoskop za ponedeljek, 18. decembra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
S konjunkcijo med Luno in Saturnom, ki poudarja podzavest, se boste opirali na razne psihološke motive, ki bodo simbolizirali to kar zaznavate globoko v sebi.

Prihaja soočenje s svojo pravo naravo ter naravo bližnjih. V negativnem smislu se vas bodo zelo dotaknile krizne situacije, večje odločitve in slabe novice, ki pa jih bo potrebno najprej preveriti. Naj vas ne bo strah na področju ljubezni zapluti v neznano. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Če boste uporabili dostojanstvo, boste lažje kos svojim podvigom. V zasebnosti se boste končno sprostili. Zopet bo na prvem mestu iskrenost, s katero boste premagali še tako zoprne posameznike.

BIK
Z energijo lune v znamenju rib lahko pričakujete prijetno presenečenje v ljubezenskih odnosih. Vezani utegnete s partnerjem sprejeti pomemben dogovor, samskim pa se obeta ponudba za avanturo.

DVOJČKA
Pričakujete preveč, zato ne bodite presenečeni, če boste morali počakati, na odziv nekoga, ki vam je obljubil nekaj zabavnega. Sprejmite dejstvo, da določeni ljudje preprosto ne razumejo, zakaj se vam tako mudi.

RAK
Zaradi lune v ribah boste druge doživljali kot zahtevne, brez občutka za notranje bogastvo. Pojavilo se vam bo nekaj možnosti, s katerimi je smotrno še nekoliko počakati, saj do vas niso vsi najbolj odkriti.

LEV 
Če niste sigurni vase, utegnete imeti nekaj težav s samoorganizacijo in dogovarjanjem na področju kariere. Rešitev obstaja, in ta je, da prosite nekoga, ki zadeve resnično obvlada za pomoč. 

DEVICA
Nikar z energijo lune v ribah ne odlašajte in ne prestavljajte pomembnih odločitev. Na pogovor o resnejši temi sicer še niste pripravljeni, kljub temu pa se lahko soočite s težavami, ki so prisotne.

TEHTNICA
Dober odziv prijateljev vas bo razveselil in prebudil prijetne vibracije. V prostem času se odpravite razvajat ali po nakupih, ki vas bodo tokrat močno razbremenili pred nakopičenimi mislimi.

ŠKORPIJON
Prebuja se občutek, da vas vsi samo kritizirajo. Ne marate, da vam vsiljujejo svoja mnenja, kar boste tudi izpostavili. Pazite pa, da s svojo direktnostjo nekoga, ki vam želi le dobro ne užalite. 

STRELEC
Neustavljivi ste, zanima vas veliko različnih stvari, vendar z vsiljivo energijo ne boste prišli do pravih rezultatov. Boljša rešitev sta premišljenost in predvsem notranja umirjenost.

KOZOROG 
Začaranega kroga se boste rešili tako, da se boste z energijo lune v ribah bolj poglobili v situacijo, ki je nastala. Zavedati se boste začeli, da so svetle misli tiste, ki lahko prinesejo boljše počutje.

VODNAR
Določen problem se bo podaljšal v nedogled, kar vam ne bo najbolj všeč. Vaš vtis ne bo ravno najboljši, posebno če gre za odnos z osebo, ki je od vas popolnoma različna in trmaste narave.

RIBI
Končno se boste z zadovoljstvom in luno v vašem znamenju usmerili v čustvene podvige. Na plano bo prišlo veliko potrpežljivosti, s pomočjo katere se boste veliko lažje soočili z vsem skupaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.