Magazin > VIP
25 ogledov

"Hotel sem, da izve za skok čez plot"

Jesse James ima Sandro še vedno rad in mu ni vseeno zanjo, a ve, da se bo od nje Žurnal24 main
Jesse James je v intervjuju za Nightlife spregovoril o čudovitem življenju, ki ga je uničil sam. Izjavil je, da je hotel, da njegova žena izve o njegovem skoku čez plot.

Medtem ko Sandra Bullock uživa v materinskem življenju, je Jesse James javno spregovoril o svoji napaki, ki ga je stala čudovite žene in sanjskega življenja.

"Med vsem tem dogajanjem sem se počutil grozno ... V sebi sem hotel, da me ujamejo pri varanju," je v intervjuju dejal 41-letni Jesse. Povedal je, da nikoli ni nameraval prizadeti 45-letne Sandre, s katero sta bila poročena pet let. "Nikoli v milijon letih … Zadnja, ki bi jo hotel prizadeti, je ona ali otroci. Vse svoje življenje sem jo poskušal obvarovati pred vsem. Najbolj pa jo je prizadela prav ta oseba, ki jo je hotela zaščititi."

James je priznal, da je bila potem, ko je za njegov skok čez plot z Michelle McGee izvedel cel svet, do njega javnost veliko bolj kruta kot njegova žena. "Mislim, da sem najbolj osovražen mož na svetu," je dejal. "Imel sem čudovito življenje in kariero, a sem vse zapravil."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.