Magazin > VIP
30 ogledov

Hotela se je ubiti že pri sedmih letih

Demi Lovato FameFlynet
Mlada ameriška pevka Demi Lovato, ki je bila v preteklosti že večkrat nagnjena k samomoru in samopoškodovanju, je priznala, da se je prvič hotela ubiti že pri sedmih letih.

Demi Lovato je stara komaj 20 let, a ima za sabo že precej temačnih izkušenj. Več let se je borila z bulimijo in rezanjem same sebe, večkrat je pomislila tudi na samomor. Zdaj pa je v intervjuju za revijo Cosmopolitan povedala, da se je vse skupaj začelo že, ko je bila stara sedem let in je dobila prvo delo na televiziji. "Takrat sem bila zelo hvaležna za to delo, a sem se že borila sama s sabo. Nagnjena sem bila k samomoru, pa sem imela komaj sedem let. /.../ Takrat nisem z nikomer govorila o tem in najbrž sem tudi zato postala oseba, kakršna sem danes."

Zvezdnica, ki je trenutno sodnica v ameriški različici šova X Factor, je za omenjeno revijo razložila, da ji je vera pomagala prebroditi težko obdobje. "Nisem zelo verna, ampak sem katoličanka in verjamem v Boga. Kadar sem v Los Angelesu, o tem ne govorim rada, saj ljudje radi obsojajo, a Bog mi ni dal glasu le zaradi petja. Poslal me je čez vse te stvari, ki so bile grozne zame, a je bilo vredno. Z ovirami, ki sem jih premagala, lahko zdaj pomagam drugim," je še povedala v spodbudnem intervjuju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.