Magazin > VIP
553 ogledov

Hrvaška novinarka raztrgala Iris Mulej in Dorotejo Premužič

Dorotej Premužič
1/4
Mediaspeed.net
Novinarka Hana Hadžiavdagić, ki dela za priljubljeno oddajo Red carpet na Nova TV, je pod drobnogled vzela štiri slovenske lepotice.

Hadžiavdagićeva, ki je znana pod vzdevkom bosanska Paris Hilton, je z Iris Mulej, Dorotejo Premužič, Danico Lovenjak in Lucijo Gubenšek preživela nekaj časa in o njih za slovenski tabloid Nova podala svoje mnenje. Nad dvema ni bila prav nič navdušena.

Po zmenku z Iris Mulej se je novinarka vprašala, kako je Iris lahko zmagovala na lepotnih tekmovanjih. "Njen videz mi ni všeč in ni mi jasno, zakaj in kako je lahko zmagovala na vseh teh lepotnih tekmovanjih." Hadžiavdagićevo pa ni zmotil le njen videz, ampak tudi stajling in IQ. "Kar se tiče njenega stajlinga, je povsem zgrešen. Pa vendar je nekdo, ki naj bi delal v Milanu, Ameriki … /.../ O njeni inteligenci bi lahko rekli marsikaj, ampak vseeno nisem kompetentna, da bi komentirala IQ-test, ki ga je takrat opravila z vrhunskim rezultatom," je za Novo povedala novinarka, ki je brez dlake na jeziku udarila tudi po Irisinem fantu in ga označila za zakompleksanega in vase zaljubljenega moškega.

Hadžiavdagićeva pa je bila navdušena nad Lucijo Gubenšek in njeno profesionalnostjo. "Punca nima kompleksov, je pametna in samozavestna. O njej lahko rečem le najlepše in z njo bi vedno odšla na kosilo ter ostala v dobrih odnosih."

Na kosilo pa zagotovo ne bi šla z Dorotejo Premužič, ki je po njenem mnenju tako po videzu kot po obnašanju podobna Urški Čepin. Naša lepotica je najprej zamujala, nato novinarki ni dovolila snemanja v hangarju, kjer je snemala reklamo, za konec pa je Hadžiavdagićevo ujezila še z izbiro kraja za intervju.

Boljši vtis je nanjo naredila Danica Lovenjak. "Plavolaska je olikana in kulturna, pojavila se je točno ob dogovorjeni uri," jo je pohvalila Hrvatica in dodala, da bi z njo še kdaj šla na pijačo. Svetuje pa ji, da shujša za 10 kilogramov in spremeni stajling.

Komentarjev 3
  • Skippy 18:24 10.julij 2012.

    kako inteligenten šele moraš biti, da ocenjuješ človeka, ki ga ne poznaš, na osnovi videza, a ne?

  • d 11:57 02.julij 2012.

    bingooo :D haha

  • soncnica 10:51 02.julij 2012.

    mislim, da se novinarka ni prav dosti zmotila ... veliko o človeku pove ravno to, da je točen in spoštljiv do sogovornika. In videz ne vara, saj Doroteja in Iris že tako ali tako delujeta kot dve zafnani, ne ravno pametni ženski.