Magazin > VIP
219 ogledov

Hrvaška pevka na Eurosongu kradla?

Nina Badrić Andres Putting (EBU)
Spremljevalno vokalistko Nine Badrić, Ivano Čabrajo naj bi ujeli pri kraji umetniških slik v hotelu.

Ivana Čabraja naj bi z zida snela nekaj slik in jih pospravila v svoj kovček, ne ozirajoč se na varnostne kamere hotelu Hilton v Bakuju, kjer je nastanjena letošnja hrvaška predstavnica Nina Badrić s svojimi spremljevalnimi vokalistkami, poroča skrbski Kurir. Na njeno smolo naj bi njen podvig na kamerah nemudoma opazili varnostniki in tako preprečili krajo, čeprav naj bi jim zadevo sicer uspelo rešiti znotraj zidov hotela. "Res je, da smo imeli težave s hrvaško delegacijo, vendar je naša politika hotela takšna, da ne morem javno govoriti nobenih informacij o gostih, niti o incidentih, ki se jih tičejo," je za srbski medij povedal eden od hotelskih vodij, Kadir Mehmedov.

Hrvaška delegacija naj bi sicer že pred tem povzročala težave hotelskemu osebju. Kurir kot primer navaja noč z nedelje na ponedeljek, ko naj bi nekaj vinjenih članov delegacije z zastavami razbijalo po vratih drugih hotelskih gostov, zato maj bi morali za njih poskrbeti hotelski varnostniki.

Na medijske navedbe pa se je odzval tudi vodja hrvaške delegacije v Bakuju Aleksandar Kostadinov, ki sicer vse obtožbe zanika, poroča hrvaški Tportal. "Naša dekleta so krasne punce, ki ostajajo budne dlje časa, saj smo tukaj tri ure naprej od evropskega časa, pa tudi vaje začenjajo šele ob polnoči in ne hodimo spat pred četrto uro zjutraj. Vse drugo o njih, vključno z govoricami o kraji umetniških slik in podobno, je del zgodb tabloidov, v katerih vedno pretiravajo, da bi bile zanimivejše za bralce," je še dodal.

Komentarjev 2
  • mijaliza 12:05 30.maj 2012.

    ne rece se kar tako en hrvat tristo tat

  • Cartman 20:23 24.maj 2012.

    Prokleti Hrvati.