Magazin > VIP
67227 ogledov

Hrvaška pevka z jedilnika izključila to živilo in drastično shujšala

Nina Badrić instagram
Izgubila je 20 kilogramov.

Hrvaška pevka Nina Badrić je svojo postavo izklesala do popolnosti. Iz prehrane je izločila meso in mesne izdelke ter posledično shujšala za 20 kilogramov. "Počutim se odlično, energično, bistro, močno in vsem priporočam, da si okrepijo imunski sistem z zdravo prehrano. Posledično se kilogrami topijo. Ta sprememba je način življenja, ne enkratna dieta," je povedala Nina in razkrila, da se je v življenju povsem odpovedala mesu.

"To mi je postalo nekako naravno. Super je, počutim se čisto, zdravo in nisem utrujena. Ko sem prej pojedla kos mesa, sem šla za dve uri spat, zdaj pa sem vesela in srečna. Celo maserka je rekla, da je moj ton kože boljši,” je zadovoljno povedala pevka.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Ljudje so ponavadi presenečeni, ko me vidijo v živo. Na ekranu sem videti bolj polna, precej starejša in potem mi zelo godi, da me ljudje ne prepoznajo, ko me srečajo," je dodala. Ob neki priložnosti je na Instagramu razkrila tudi, da se prehranjuje po dieti tenisača Novaka Đokovića. "Dolgo časa se držim diete Novaka Đokovića. Vse ima smisel. Moja moč se je podvojila." Slavni tenisač namreč ne uživa glutena, mlečnih izdelkov in rafiniranega sladkorja, za kosilo pa najrajši uživa kompleksne ogljikove hidrate, to so testenine, divji riž, proso, kvinoja in krompir. 

 

Badrićeva je na glasbeni sceni prisotna že več kot 30 let. Leta 2012 je na Evroviziji zastopala Hrvaško s pesmijo Nebo in zasedla 12. mesto v polfinalu. V preteklosti je za Kurir povedala, da če ne bi bila pevka, bi bila kmetica in okopavala krompir, saj ji gredo gospodinjska opravila precej dobro od rok.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 13
  • munja 11:11 27.maj 2024.

    Burja, zdaj pa že malo filozofiraš. Kako se počuti nekdo, če pride pred moj krožnik, je to njegov problem in ne moj. Lahko se samo obrne in gre, jaz bom pa jedel to, kar mi paše - pika!

  • Burja 06:35 27.maj 2024.

    munja. Počutiš se dobro zato, ker se ne vprašaš, kako se počuti nekdo, ki pride pred tvoj krožnik. Zato temu pravimo - to je vprašanje srca in ne glave, kajti stanje našega uma lahko ovrednotimo kot vrt. Lahko je dišeč ...prikaži več in s plodovi, ali zaraščen in brez plodov.

  • munja 22:21 26.maj 2024.

    Burja jaz se čisto dobro počutim, ko pojem zrezek z veliko zelenjave, ni pa to vsak dan. Zato me ne bo nihče prepričal, da meso ni zdravo, če ga ješ zmerno. To isto velja tudi za drugo hrano.