Magazin > VIP
44 ogledov

Hrvaškega književnika zalili s fekalijami

ante tomić Davor Visnjic/PIXSELL
Neznan moški je v nedeljo na priljubljenega hrvaškega književnika in novinarja Anteja Tomića zlil vedro s fekalijami.

Neznan moški je v nedeljo na priljubljenega hrvaškega književnika in novinarja Anteja Tomića zlil vedro s fekalijami, medtem ko je ta sedel v nekem gostinskem lokalu sredi Splita. Šlo naj bi za mlajšega moškega, ki je nosil kapo s ščitnikom za sonce in sončna očala. Policija ga še išče.

Kot je policiji v nedeljo zvečer povedal Tomić, je s prijateljem sedel na osrednjem splitskem trgu, ko je naenkrat začutil "nekaj smrdečega". "Videl sem nekega moškega, ki je bil videti kot mestni tepček," je povedal Tomić.

Njegovi prijatelji so dodali, da je napadalec dejal: "No, zdaj pa imaš in lahko znova pišeš o meni." Tomića naj bi tudi fotografiral.

"Jasno mi je, da gre za nesrečneža, frustriranega osebka," je še izjavil 44-letni Tomić. Dodal je, da se ne počuti kot žrtev, ker so ljudje zaradi njegovega pisanja doživeli veliko hujše stvari, je poročal Jutarnji list, za katerega Tomić redno piše satirične kolumne.

Tomić je avtor več knjig, med drugim uspešnic, kot sta Kaj je moški brez brkov in Nič nas ne sme presenetiti, po katerih je naredil tudi scenarija za celovečerca. Je tudi nagrajenec hrvaškega novinarskega društva.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.