Magazin > VIP
7819 ogledov

Hud spor v Kmetiji: Mahala z nožem, sotekmovalec se je v strahu odmaknil

andrea libič Voyo
Zavrelo je ...

V šovu se ni zaljubil le Damijan, ki je najprej oko vrgel na Moniko, potem pa kot vešča okoli luči plesal okoli Manje. Amorjeva puščica je zadela tudi pridno Andreo, ki se je zagledala v svetlolasega Jana

"Dejansko mu vsako jutro pripravljam zajtrk. Ko se zbudim, ga najprej pokrijem, da mu ni mrzlo. Pustim ga spati eno uro dlje. Skrbim za njegova oblačila. Dejansko za vse, kar se ga tiče," je o tem mladem tekmovalcu povedala in priznala, da ji je že od prvega dne "zelo drag in simpatičen". "Mogoče sem se malo zaljubila vanj. Počasi pa mi gre na živce zaradi nezrelega obnašanja."

Njena čustva pa so se medtem ohladila, tako kot tudi odnosi v družini, ki biva v tem tednu v hlevu. Tedenska naloga še ni opravljena, zato se je Andrea ujezila na svojo simpatijo, češ da predolgo spi in nič ne dela. To je Jana iztirilo in začel se je braniti. Andrea mu je ugovarjala in pred vsemi mahala z nožem. Čeprav jo je Jan večkrat pozval, naj odloži nož, tega ni storila. V kamero je povedala, da ga ni želela napasti, ampak mu le na zelo oster način povedati nekaj besed. "Ti si bolna. Me boš ubila?" jo je vprašal Jan. "Ni šans, da spim pod isto streho. Po očeh vidiš. Smo se že pogovarjali, da je nihče več ne more pogledati v oči. Strah me je," je povedal Jan, ki tiste noči ni hotel spati v hlevu.

Posnetek zaostrene situacije si lahko ogledate TUKAJ

Komentarjev 2
  • Majazmaja 08:54 22.september 2022.

    Kje najdejo te neuravnovešence?