Magazin > VIP
10522 ogledov

Hude obtožbe: Video prikazuje neprimerno obnašanje igralca Vina Diesla

Vin Diesel FameFlynet
Po hudih obtožbah se spet veliko govori o tem videu!

Asta Jonasson, ki je bila leta 2010 asistentka zvezdnika filma "Hitri in drzni", Vina Diesla, je zoper igralca vložila tožbo, ker naj bi jo spolno nadlegoval in napadel. Pravi, da jo je otipaval, jo potisnil ob steno in brez njene privolitve položil roko na njene genitalije.

Zvezdnik je njene besede zanikal. "Prvič sliši za več kot 13 let staro obtožbo, ki jo je podala uslužbenka, ki je zanj delala devet dni," je povedal njegov odvetnik in dodal: "Obstajajo jasni dokazi, ki zavračajo te nenavadne obtožbe."

Jonasson je zahtevala sojenje pred poroto in odškodnino za čustvene bolečine ter povrnitev sodnih stroškov. 

V luči tega škandala se spet veliko govori o starem intervjuju, ki ga je Vin leta 2017 dal brazilski vplivnici Carol Moreira. Obnašal se je nadvse neprofesionalno. "Bog, kako si lepa. Kako je lepa. Se motim? Poglej jo. Kako naj speljem ta intervju. Poglej to žensko," je dejal Vin, Carol je bilo vidno neprijetno. "Povej mi svojo zgodbo," je poskušala prekiniti njegov hvalospev. "Govori z mano, bejbi. Ti mi povej svojo zgodbo. Greva. Pojdiva na kosilo. Moj bog, ljubim jo. Poglej, kako je lepa," se igralec ni pustil motiti. Carol je poskušala pozornost odvrniti od sebe, a ji ni uspelo. Vin je v nekem trenutku celo padel na kolena in se plazil proti njej. 

Nam se je prav zasmilila ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.