Magazin > VIP
54 ogledov

"Hudo mi je za Sandro"

Kljub napaki bo Sandra (levo) poleg Marike (desno) prejela tolažilno nagrado, ki
1/12
Žurnal24 main
Ker so v petek po napačnem vrstnem redu razglasili tri finalistke, je nova okronana miss Universe Marika Savšek, ki je bila sicer druga spremljevalka. Brez krone je tako ostala Sandra Marinovič.

Letošnja miss Universe je danes postala 23-letna Marika Savšek, ki so jo v petek razglasili tudi za miss Obrazov. Ker je žirija po napačnem vrstnem redu razglasila zmagovalko petkovega lepotnega tekmovanja Miss Universe, je Sandra Marinovič ostala brez krone. 

Šok ob razglasitvi
Ob razglasitvi sta bili v šoku tako Sandra kot Marika. "Po eni strani sem imela mešane občutke, po drugi pa mi je bilo hudo za Sandro. Potrebujem nekaj časa, da vse dojamem,“ je za Žurnal24 povedala Marika, deseta nosilka naslova miss Universe Slovenije. O napačni razglasitvi je dejala, da vsak dela napake. "Tudi to se zgodi, čeprav se ne bi smelo. To je treba sprejeti in iti naprej. Meni se je zgodila krivica, ampak mislim, da bo vse v redu," je dejala nova miss, študentka varnostnih ved, ki že 17 let igra v tamburaškem orkestru v Šmartnem pri Litiji.

Nad nastalo situacijo je bila šokirana tudi Sandra, ki se na tovrstna tekmovanja ne bo več prijavila. "Počutila sem se grozno, bila sem šokirana. Spraševala sem se, zakaj je do tega prišlo. Zdi pa se mi pravilno, da so popravili napako, ker bi se počutila zelo slabo, če bi na glavi nosila krono, ki ne bi bila moja,“ je dejala in dodala, da z nazivom druge spremljevalke ni zadovoljna.

Niso krive gole fotografije
Medtem zlobni jeziki namigujejo, da je Sandra krono izgubila, ker se je gola fotografirala za revijo Playboy. Drži, res se je fotografirala za Playboy, a v spodnjem perilu. Punce, ki se prijavijo na tekmovanje za miss Universe izpolnijo vprašalnik, v katerem je tudi vprašanje, ali so se kdaj slikale gole oziroma polgole. Sandra je brez sramu obkrožila pritrdilno, fotografirala se je polgola. Razlog, da je ostala brez krone, vsekakor niso fotografije, saj je bila žirija z njimi seznanjena, sama pa se jih ne sramuje, je še povedala.

Fotografije z današnje tiskovne konference si oglejte v priloženi GALERIJI.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.