Magazin > VIP
66 ogledov

Hudo trpela zaradi materine smrti

whitney houston, bobbi kristina Profimedias
Nekaj dni pred tragično nesrečo, zaradi katere njeno življenje visi na nitki, je Bobbi Kristina poslala sporočiilo, v katerem je razkrila, kako zelo trpi zaradi materine nenadne smrti pred tremi leti.

Zgolj nekaj dni preden so Bobbi Kristino nezavestno našli v kopalni kadi, naj bi ta neznanemu naslovniku poslala kar nekaj sporočil, ki razkrivajo, kako zelo pogreša svojo mamo Whitney Houston, ki je pred tremi leti, prav tako v kopalni kadi, utonila.

"Bila sem VSE, za kar je moja mama živela,“ je menda Bobbi Kristina napisala v enem od zadnjih sporočil pred nesrečno soboto, poroča Radar, ki naslovnika sporočil ni razkril. "Kljub slavi, bogastvu, moči je moja mama zame naredila vse,“ je dodala. "Bila je in je moje vse.

Preostala sporočila pa so vsebovala nekoliko bolj vesele novice – Bobbi Kristina in njen partner,  Nick Gordon, naj bi skušala zanositi. "Z možem se trenutno trudiva zanositi,“ naj bi pred tedni napisala.  Zapisala je še, da se je trudila zaživeti tako, kot bi želela njena slavna mati, katere zlati glas je osvajal glasbene pop lestivce v 80-ih in 90-ih letih prejšnjega stoletja.

"Živim z možem ter cele dneve sedim in delam v studiu in igram tako, kot me je mama naučila. Želela bi, da sem neodvisna."

Novica o zadnjih sporočilih zdaj bdi nad družino, ki že teden dni 21-letnici stoji ob strani v bolnišnici v Atlanti in srčno upa na njeno okrevanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.