Magazin > VIP
6587 ogledov

Hugh Grant tarča kritik: "Najbolj mučen trenutek po klofuti"

hugh grant YouTube
Pogovor med Ashley Graham in Hughom Grantom razburil javnost.

Will Smith je lani poskrbel za največji škandal na podelitvi Oskarjev, ko je zaradi šale na račun ženine bolezni udaril voditelja Chrisa Rocka

Ta incident javnost sedaj primerja z intervjujem, ki ga je poskušala s Hughom Grantom voditi manekenka Ashley Graham. Igralec je bil vidno slabe volje. Njegovi odgovori so bili kratki, ko sta končala, pa je zvezdnik zavijal z očmi.

"Kaj nosite?" ga je vprašala temnolaska. "Svojo obleko," je bil kratek igralec, ki je zagotovo dobro vedel, da ga lepotica sprašuje po modnem oblikovalcu. "Kako je bilo snemati Nož v hrbet 2? Kako zabavno je bilo?" se je trudila Ashley, a od Granta dobila le kratek odgovor: "V filmu sem tri sekunde."

Graham si je za pokončno držo prislužila pohvale, na Granta pa so se usule kritike. Nekdo je pogovor celo primerjal z lanskoletno klofuto, neki drugi komentator pa je dodal: "Zaradi tega pogovora bi se najraje skril pod goro stolov." Neki gledalec pa je pripomnil, da bi bilo bolje, da bi zvezdnik ostal doma, če meni, "da je predober za industrijo, ki si jo je izbral"

Zmagovalce večera najdete TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.