Magazin > VIP
155 ogledov

Igralca Halle Berry in Olivier Martinez se ločujeta

Halle Berry Olivier Martinez EPA
Razpadel je še en hollywoodski zakon. Igralca Halle Berry in Olivier Martinez se po dveh letih zakona ločujeta. Kot razlog sta navedla nepremostljive razlike.

"S težkim srcem sva se odločila za ločitev,” sta zvezdnika sporočila v skupni izjavi in dodala, da se bosta tudi v prihodnosti ljubila in spoštovala ter skupaj skrbela za sina. “Drug drugemu želiva srečo in upava, da boste v tem težkem času spoštovali našo pravico do zasebnosti.”

Da je zakon para, ki ima dveletnega sina Macea, v krizi, se govori že dalj časa, govoric pa zvezdnika nista nikoli komentirala. Halle ima sicer še enega otroka, 7-letno hčerko, ki si ji je rodila v zvezi z manekenom Gabrielom Aubryjem, s katerim se na sodišču še vedno prepirata zaradi skrbništva.
Igralka se je namreč želela z družino preseliti v Francijo, kjer jim paparaci ne bi bili ves čas za petami, a je Aubry temu ostro nasprotoval.

Halle je bila sicer poročena že dvakrat. Prvič z igralcem baseballa Davidom Justiceom, nato pa še s pevcem Ericom Benetom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.