Magazin > VIP
10195 ogledov

Igralca Marka Mandića zaradi golote kaznovala policija

Marko Mandić Anže Petkovšek
V soboto se je v Sarajevu pred Narodnim gledališčem v sklopu mednarodnega festivala odvijala prestava Together, v kateri nastopa tudi Marko Mandić.

Ker predstava, ki govori o partnerstvu in se je odvijala na javnem mestu, vključuje tudi elemente golote, je razburila nekaj občanov, ki so poklicali policijo, poroča Radiosarajevo.ba.

Policija je javno prireditev prekinila, ker ni bila napovedana v skladu z zakonom o javnem zbiranju v kantonu Sarajevo. Mandiću pa je bila izrečena globa, ukrepali pa bodo tudi proti organizatorju dogodka,

Večkratnagrajeni igralec je za N1 povedal, da je policija z vsemi ravnala korektno, razlogov, zakaj organizator dogodka ni prijavil, pa ne pozna. “Tema festivala je ljubezen in sožitje med ljudmi, skupnostmi. Vsebina predstave Skupaj je prav tako ljubezen. Ljubezen pa vključuje tudi telo, marsikdaj golo telo. Zato se mi zdi čudno predvsem to, da imajo struje, ki najbolj propagirajo zvišanje natalitete, največ težav s telesnostjo," je Mandić še povedal za omenjeni portal.

Komentarjev 1
  • robert73 12:55 27.junij 2022.

    Mandić se je predvsem vedno rad samopromoviral, ma, kako "sožitje med ljudi", nakladanje, naj gre na Karitas pomagati...je naletel na kar realno okolje!