Magazin > VIP
99 ogledov

Igralec denar služil s prostitucijo

Razno 16.12.12, igralec Gerard Depardieu, foto: reuters Žurnal24 main
Igralec Gérard Depardieu je v svoji biografiji razkril šokantne podrobnosti iz svoje preteklosti.

Francoski zvezdnik Gérard Depardieu je za revijo Le Point spregovoril o izidu svoje biografije Ça s'est fait comme ça (Tako se je zgodilo), v kateri je igralec je med drugim razkril šokantne podrobnosti iz svoje mladosti.

Med drugim pravi, da je njegova mati, ko je bila z njim noseča, poskušala z igo za pletenje narediti splav, ker z Depardieujevim očetom ni več želela živeti. To zgodbo je moral Gérard iz ust svoje matere kot otrok večkrat poslušati.

Njegovo otroštvo sta zaznamovali revščina in žalost, je še dejal zvezdnik. Ker niso imeli denarja za babico, je moral Gérard svoji mami pomagati pri rojevanju bratov in sester.

Prodajal svoje telo

Pri desetih letih se je igralec, ki je pred kratkim izjavil, da na dan spije 14 steklenic alkohola, začel ukvarjati s prostitucijo. "Hitro sem spoznal, da privlačim homoseksualce. Ko se me vprašali, ali želim z njimi seksati, sem od njih zahteval denar,“ pravi zvezdnik, ki je moral pri 16. letih v zapor, ker je ukradel avto. To pa še ni vse. Da bi prišel do denarja, je oskrunil več grobov in s trupel pokradel nakit. Njegovo življenje je rešil iskalec talentov, ki mu je plačal igralsko šolo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.